De beste wensen voor 2022 namens ons team

Afspraak

Bij Tandartsenpraktijk Zielhorst kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen korte tijd terecht voor een kennismakingsgesprek of eerste controle. Voor de actuele situatie m.b.t. aanname nieuwe patiënten neemt u contact op met de praktijk. Wij proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en beschikbare tijd. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Als service stuurt Tandartsenpraktijk Zielhorst een herinneringsmail van uw afspraak. U blijft echter te allen tijde verantwoordelijk om uw afspraak in uw agenda te zetten. Deze service is een additionele dienst, maar er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Bij verhindering vragen wij u minimaal 24 uur van tevoren telefonisch contact op te nemen met de praktijk. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 033-4553196. Bij een niet tijdige annulering kan het zijn dat de gereserveerde tijd in rekening wordt gebracht.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.